iconen1 

Sauvignon Oostende

Appartement tot 7 personen te huur
in het 
centrum van Oostende

Bent u op zoek naar rust en kalmte, wat tijd voor jezelf en je partner?
Met haar brede stranden, lange wandelpromenade, de jachthaven, prachtig ontworpen parken, musea en nog veel meer biedt deze stad aan rustzoekers de ideale basis.

Plan je een leuk uitje met vrienden en vriendinnen?
Winkelstraten, leuke bars en heerlijke restaurants, discotheken en clubs in de Montmartrewijk. Altijd wel wat te beleven!

Wil je er een fijne tijd met de kinderen van maken?
Mensen met kleine of grote kinderen vinden er diverse attracties, lunaparken, het strand, de winkeltjes en tal van andere inspirerende plaatsen. Tevens staan er diverse kinderspulletjes klaar in het appartement welke u niet meer hoeft mee te nemen.

 

Sfeer klein

Appartement

In het hart van Oostende ligt dit fantastisch appartement

Dit recent gebouwde, stijlvolle appartement ligt in een rustige, nette straat in het centrum van Oostende en biedt ruimte voor 4 volwassenen en 3 kinderen. Vanuit dit appartement vindt u werkelijk alles op slechts 5 minuten wandelafstand: het strand, supermarkt, winkelstraat, haven, bars, restaurants, station, enz.

Het appartement omvat een ruime, moderne leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers (waarvan 1 met dubbel bed en 1 met katamaran voor 3 personen). In de leefruimte is tevens een ruime hoeksalon met bedfunctie voor 2 extra personen. Er is televisie, draadloos internet, radio, gezelschapsspelen, speelgoed, boeken, 2 fietsen + plooifiets... Ook bij minder goed weer biedt dit appartement alle luxe.

Parkeren kan op 10min wandelafstand van het appartement of laad de plooifiets in en sta in een mum van tijd terug.

uitinoostende